Буркани за анаеробна ферментация

trushii

 

Процесът на ферментация е познат от древността и ферментиралите храни и напитки са били широко застъпени в диетата на хората от най-различни култури през вековете и до днес. При ферментиране зеленчуците запазват всички витамини, минерали и полезни вещества, които притежават, но към техните хранителни свойства се добавят и пробиотиците или полезните бактерии, които извършват тази ферментация. Друга положителна промяна, която настъпва при процеса на ферментиране е, че зеленчуците са така “обработени” от полезните бактерии, че стават много по-лесно смилаеми за нас. Тежката целулоза на зелето например вече не е проблем за нашия храносмилателен тракт.
С помощта на нашите буркани ще можете лесно и бързо целогодишно да приготвяте здравословни туршии, богати на естествени пробиотици. Лесни и удобни за използване в домашни условия по всяко време на годината за всякакви зеленчуци, плодове, напитки и дори кисело мляко.  Благодарение на специално пригоденият към бурканите воден клапан (еърлок) се създава анаеробна среда, за да може ферментацията на зеленчуците да се извърши от лактобактериите и да се намали значително количество на патогенните бактерии.
Ние сме единствените на европейския пазар, които предлагаме бурканите от този вид, приспособени за анаеробна ферментация. Водните клапани и силиконовите уплътнения са внос от САЩ, а не китайски, за да сме сигурни в качеството на използваните материали. Самите буркани са италиански, произведени от “Bormioli Rocco”.
Цени на буркани за анаеробна ферментация:

0,5л. – 20 лв.

1л. – 25 лв.

1,5л. – 28 лв.

2л. – 30 лв.

3л. – 33 лв.

Поръчката се извършва на имейл: htraditions@gmail.com или на фейсбук страницата https://www.facebook.com/ZdravoslovniTradicii, както и на телефон 0888535359

Доставката в София се извършва от нас на цена 4 лева., а извън София – по SPEEDY или ЕКОНТ за сметка на клиента. При сума над 100 лева доставката в София или до офис на SPEEDY или ЕКОНТ е безплатна.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>